2021 έκθεση CIOE - ίνα Shenzhen TTI

August 15, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 έκθεση CIOE - ίνα Shenzhen TTI

TTI θα παρευρεθούμε στη 23$η Κίνα διεθνές οπτικοηλεκτρονικό EXPO, κατόπιν όχι μόνο μπορείτε να δείτε τα πιό πρόσφατα προϊόντα καυτός-πώλησής μας, συμπεριλαμβανομένων των καλωδίων οπτικών ινών, των σκοινιών μπαλωμάτων οπτικών ινών, των λύσεων MPO/MTP, των θραυστών PLC, των λύσεων FTTH, κ.λπ., αλλά και μπορείτε να ξέρετε περισσότερους για την πιό πρόσφατη υποστήριξη τεχνολογίας μας και τις επαγγελματικές λύσεις στην περιοχή οπτικών ινών. Ειλικρινά και θερμά σας καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.

 

Όνομα έκθεσης: Κίνα διεθνές οπτικοηλεκτρονικό EXPO

Αίθουσα: Νο 8 αίθουσα

Αριθμός θαλάμων: 8A83

Ημερομηνία: 16 Σεπτεμβρίου - 18ος, 2021.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2021 έκθεση CIOE - ίνα Shenzhen TTI  0

 

Διεύθυνση θαλάμων:

ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ EXHIBITION&CONVENTION ΚΈΝΤΡΟ SHENZHEN (νέα αίθουσα Baoan)

Δρόμος Zhancheng No.1, οδός Fuhai, περιοχή Baoan, Shenzhen

 

Εκθέτει τη σειρά:

Συσκευές και ενότητες οπτικών επικοινωνιών

Καλώδιο/καλώδιο οπτικών ινών/αντίληψη οπτικών ινών

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Επικοινωνία τεχνολογία ινών TTI. Co., ΕΠΕ κατασκευή πολύ υψηλή - συνελεύσεις καλωδίων ποιοτικών οπτικών ινών συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού καλωδίου οπτικών ινών, του υπαίθριου καλωδίου οπτικών ινών, του σκοινιού μπαλωμάτων οπτικών ινών, του θραύστη PLC, της πλεξίδας οπτικών ινών, του προσαρμοστή οπτικών ινών, του εξασθενητή οπτικών ινών, της επιτροπής μπαλωμάτων οπτικών ινών και των προϊόντων πολύ περισσότερου FTTx.

 

Έχουμε λάβει το ISO 90012015, ISO 140012015, πιστοποιήσεις CE και περασμένη δοκιμή CPR. Όχι μόνο προσφέρουμε την υπηρεσία cOem αλλά και βοηθάμε πολλούς συνεργάτες από για να κερδίσουμε σε όλο τον κόσμο στην αγορά με την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη, την άριστη λύση προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές, τη γρήγορη παράδοση και την καλή υπηρεσία.

 

Βάσει του προγράμματος εξασφάλισης ποιότητάς μας σας δίνουμε τη σημαντική ποιότητα των συνελεύσεων καλωδίων οπτικών ινών. Η ποιότητα έχει κάνει πάντα την ίνα TTI να ξεχωρίσει.

 

* Κύρια προϊόντα εργοστασίων ινών TTI:

Καλώδιο οπτικών ινών, σκοινί μπαλωμάτων οπτικών ινών, θραύστης PLC, πλεξίδα οπτικών ινών, προσαρμοστής οπτικών ινών, εξασθενητής οπτικών ινών, επιτροπή μπαλωμάτων οπτικών ινών και προϊόντα πολύ περισσότερου FTTx.

* Περιοχή: Shiyan, Shenzhen, Guangdong, Κίνα

* Προσθέστε: Ανατολή 6/F, οικοδόμηση Γ, Qiaotong Yuanling βιομηχανικό

* Τηλ.: +86-0755-26637069

* FAX: +86-0755-26612903

* Ιστοχώρος: το www.ttifiber.com

* Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το marketing@ttifiber.com