Κίνα Οπτικών Ινών Patch Cord κατασκευαστής
TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα

TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd.

TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd. TTI Fiber Communication Tech. Co., Ltd.
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Επικοινωνία τεχνολογία ινών TTI. Co., ΕΠΕ κατασκευή πολύ υψηλή - συνελεύσεις καλωδίων ποιοτικών οπτικών ινών: Συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού καλωδίου οπτικών ινών, του υπαίθριου καλωδίου οπτικών ινών, του σκοινιού μπαλωμάτων οπτικών ινών, του θραύστη PLC, της πλεξίδας οπτικών ινών, του προσαρμοστή οπτικών ινών, του εξασθενητή οπτικών ινών, της επιτροπής μπαλωμάτων οπτικών ινών και των προϊόντων πολύ περισσότερου FTTx.

 

Έχουμε λάβει το ISO 9001:2015, το ISO 14001:2015, τις πιστοποιήσεις CE και την περασμένη δοκιμή CPR.

 

Όχι μόνο προσφέρουμε την υπηρεσία cOem αλλά και βοηθάμε πολλούς συνεργάτες από για να κερδίσουμε σε όλο τον κόσμο στην αγορά με την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη, την άριστη λύση προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές, τη γρήγορη παράδοση και την καλή υπηρεσία.

 

Βάσει του προγράμματος εξασφάλισης ποιότητάς μας σας δίνουμε τη σημαντική ποιότητα των συνελεύσεων καλωδίων οπτικών ινών. Η ποιότητα έχει κάνει πάντα την ίνα TTI να ξεχωρίσει.

Ο βασικός στόχος μας είναι να λύσουμε τους πελάτες και τις τεχνικές προκλήσεις μας δουλεύοντας στη συνεργασία στο σχέδιο και κατασκευάζει τα σημαντικά προϊόντα. Προσπαθούμε για τη ικανοποίηση πελατών 100%.

 

Η ίνα TTI δίνει τις κατάλληλες τεχνικές λύσεις και την άμεση απάντηση υπηρεσιών όταν την χρειάζεστε πιό πολύ.

 

Όχι μόνο πωλούμε τα προϊόντα. Προσφέρουμε την καλή υπηρεσία και την επαγγελματική υποστήριξη.

 

Επιλέξτε TTI, για να κάνετε το Διαδίκτυό σας να επισπεύσει!

 

Ιστορία

Από τότε που ιδρύθηκε ως εξαγωγέας, η TTI εξειδικεύεται στα προϊόντα οπτικών επικοινωνιών παραγωγής, εμπορίας και έρευνας και ανάπτυξης. Στόχος μας είναι το σύστημα τηλεπικοινωνιών υψηλής ταχύτητας για διάφορους καταναλωτές ΚΑΕ και τελικούς χρήστες υψηλής τεχνολογίας.

Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η αιώνια επιδίωξη των στόχων μας, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μαζί τη λάμψη.

Υπηρεσία

Δεσμευόμαστε να επιτύχουμε την ικανοποίηση του πελάτη με:

1) Προσπάθεια για 100% προϊόν χωρίς ελαττώματα

2) Εξασφάλιση έγκαιρης παράδοσης

3) Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών μας

4) Παρέχοντας προϊόν κορυφαίας ποιότητας

5) Γνωρίζοντας τις ευθύνες μας

Η ομάδα μας

Έχουμε μια υψηλής ποιότητας και έμπειρη τεχνική ομάδα και προσωπικό διαχείρισης, οι οποίοι από κοινού εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν το καλύτερο εταιρικό σήμα και με τη συνεχή εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης απόδοσης, την προσαρμογή και τη βελτιστοποίηση της οργάνωσης της δομής και των επιχειρηματικών διαδικασιών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : TTI

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 25000000-45000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Location:: Shenzhen, China

Εργοστάσιο
Εργοστάσιο της ΣαγκάηΕργοστάσιο Shenzhen